Cv – toestellen

 

 

 

Klik op  Nefit  voor details !

Nefit_FC_diap~1_w114

BaseLine 

BaseLine

De basis voor warmte en warm water
De degelijke Nefit BaseLine HR-ketel biedt alles wat nodig is voor een gunstig kostenplaatje én tevreden gebruikers. De BaseLine is snel en eenvoudig te installeren, ook op de plaats van de oude cv-ketel. Hij voldoet probleemloos aan alle eigentijdse wensen: energiebesparing, behaaglijk gelijkmatige warmte en royaal warm water. Dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt.

ProLine NxT CW3/CW4

De kleinste en meest complete HR-ketel in zijn klasse
De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. De ProLine NxT is uniek in zijn soort: het is niet zomaar een kleine combiketel, maar in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

Bewezen concept
ProLine kent een bewezen concept. Met honderdduizenden geïnstalleerde toestellen in de afgelopen jaren is ProLine een van de toestellen met de allerhoogste bedrijfszekerheid.

Nieuwe generatie: nog energiezuiniger
ProLine NxT is nóg zuiniger met energie dan de vorige generatie HR-ketels. Met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en zijn Low Energy pomp (tot 75% zuiniger) voldoet het toestel ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen (2015).

Klaar voor de toekomst
ProLine NxT is voorbereid op de verwachte toekomstige wijzigingen in de gassamenstelling. Het unieke MultiGasblok kan elke wijziging aan. Zelfs bijmengen van biogas is mogelijk.

Proline

ProLine CW5

Klein, slim en extra zuinig comfort.
Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties. Zo klein dat hij met gemak in een keukenkastje past. Optimale energiebesparing en bewezen betrouwbaar comfort.

ProLine komt bij de Consumentenbond als ”Beste uit de Test” in de laatste cv-keteltest (november 2011). Van alle geteste toestellen is de ProLine bovendien het voordeligst. Een slimme keuze voor de kwaliteits- én prijsbewuste consument.

TrendLine

De nieuwe trend in compacte kwaliteit
TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en ‘future proof’.

Klaar voor de toekomst
Vanaf 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strengere Europese regelgeving. Alleen al de Low Energy pomp, met prestaties die het A-label overtreffen, levert tot €800 besparing op. TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen. Zelfs biogas bijmengen kan. Uitbreiding met duurzame energie mogelijk.

TrendLine is uitgerust met de slimste software van dit moment, Intelligence Plus. De software ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik en zorgt zo voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing. Vergeleken met de vorige generatie HR-ketels bespaart TrendLine €199 per jaar (bij een gasverbruik van 2000 m3).

 

TrendLine AquaPower

TrendLine AquaPower Plus

TrendLine HR-ketel met QuickLoad Voorraadboiler
TrendLine is de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. ”Future proof” en zuinig met energie. TrendLine AquaPower Plus combineert ultiem warmwatercomfort met energiebesparing. Niet alleen is het de meest compacte oplossing met warm water op voorraad, het is ook de meest energiezuinige.

Modulair topcomfort: CW6
Met de QuickLoad Voorraadboiler krijgen TrendLine-toestellen ”AquaPower”. Omdat de boiler achter het toestel is geplaatst, ontstaat een zeer compacte unit: ideaal als u weinig plaats heeft, maar wel snel en veel warm water wilt voor bad en douche. De QuickLoad Voorraadboiler is los leverbaar als accessoire bij TrendLine HRC 25 en HRC 30 toestellen. Een nieuwe trend in flexibiliteit.

Belangrijkste voordelen
■ Topcomfort: direct warm water tot 65°C
■ Meerdere tappunten tegelijk: tot 23 liter per minuut
■ Meest energiezuinig: hoogste jaartaprendement (90,6 %)
■ De meest compacte CW6-oplossing, makkelijk te installeren
■ Beste toestel ter vervanging van Nefit EcomLine of Nefit Turbo

Duurzaam comfort
De TopLine Single met losse voorraadboiler is te combineren met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort.

 

TopLine Single II

Comfortabele verwarming
TopLine Single voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Met Eco-design en nieuwe Low Energy A-label pomp (tot 75% lager verbruik) voldoet de TopLine II nu al aan de energiewetgeving van 2015. Er zijn vijf TopLine Single-toestellen met verschillende vermogens: 25, 30, 45, 70 of zelfs 100 kW.

Extreem warmwatercomfort
Regendouche, spa, wellness: voor eigentijds baden is een optimale warmwatervoorziening onmisbaar. Kies voor compromisloos comfort een TopLine Single HR-ketel met een losse voorraadboiler – van 80 tot 300 liter, of meer (tot 1000 liter leverbaar).

Duurzaam comfort
De TopLine Single met losse voorraadboiler is te combineren met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort.

 

TopLine AquaPower II

Ultiem warmwatercomfort
Met de TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Comfortabele verwarming
Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Met de nieuwe Low Energy pomp (tot 75% lager verbruik) voldoet de TopLine II nu al aan de energiewetgeving van 2015. Er zijn vier AquaPower-toestellen met drie verschillende vermogens.

Duurzaam comfort
Alle Nefit TopLine-combiketels zijn voorzien van het Gaskeur NZ-label. Dit betekent dat ze te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort.

TopLine AquaPower II Plus

 

TopLine AquaPower Plus II

Ultiem warmwatercomfort op meerdere plaatsen tegelijk
Geen enkel combi-toestel kan tippen aan de TopLine AquaPower Plus als het gaat om ultiem warmwatercomfort op meerdere plaatsen tegelijk. Overal tegelijk, direct, veel en eindeloos warm water. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Comfortabele verwarming
Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower Plus ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Met de nieuwe Low Energy pomp (tot 75% lager verbruik) voldoet de TopLine II nu al aan de energiewetgeving van 2015. Er zijn twee AquaPower Plus-toestellen met verschillende vermogens.

Duurzaam comfort
Alle Nefit TopLine-combiketels zijn voorzien van het Gaskeur NZ-label. Dit betekent dat ze te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort.

Nefit_FC_diap~1_w114